Vagnverkstaden upphör helt våren 2021!

Köpes-bytes-säljes är till för privatpersoner med enstaka MJ-produkter: Felköp, plåtar som man aldrig hinner bygga färdigt och så vidare, men som kanske någon annan medlem är intresserad av.

Skriv i ditt inlägg vad du har eller är intresserad av, om du vill köpa, sälja eller byta och hur man kommer i kontakt med dig. Forumet har funktioner för att skicka e-post och PM för inloggade användare.

Radera ditt inlägg efter avslutad affär. Om något inlägg blir kvar väldigt länge kommer webbmaster skicka en förfrågan om annonsen fortfarande är aktuell.
Vagnverkstaden
Inlägg: 35
Blev medlem: tis 31 mar 2015, 15:54

Vagnverkstaden upphör helt våren 2021!

Inlägg av Vagnverkstaden »

På grund av ändrade personliga förhållanden, måste Vagnverkstaden vara helt avvecklad våren 2021.

Redan nu har sortimentet dragits ner kraftigt, och den processen fortsätter. Det betyder också att nyutveckling av modeller upphör – endast modeller som är under utveckling kommer att levereras.

För gjutna vagnar betyder det, att RB4 kommer som nyhet, men det blir den sista gjutna vagnen för normalspår. Redan tidigare har jag aviserat att inte heller etsade normalspårsvagnar kommer att lanseras – de sista blir Ao1, Ao4 och BJ Ro 36 ( dessa är i princip klara), samt nylansering av C3b.

På smalspåret kommer de aviserade VGJ vagnarna Gssl, Hml, F och C1. I serien 5.5 kommer samtliga aviserade vagnar ( de är under produktion).

Notera att ALLA andra aviserade projekt är avslutade, och när en modell är slutsåld, kommer jag inte att kunna ta hem fler.

Jag håller t.v. ett ganska komplett sortiment av byggdelar.