Hej Olof!
Det går inte att montera något i sidotankarna, för några sådana har inte loket.

Det ”typiska O&K-loket” har ramtankar där allt vatten förvaras i ramverket. (Denna lösning innebär en låg tyngdpunkt och att man inte riskerar att loket välter om det lutar så att vattnet rinner över från den ena sidotanken till den andra. Inget problem på ”riktiga järnvägar” men ett reellt på små provisoriska banor med dåligt spårläge och dålig sviktande underbyggnad.) Det finns då även ett eller flera påfyllnads hål till denna tank med små gjutna lock. De ”sidotankar” som finns på din maskin är kolboxar. På de lite större O&K-loken lät man dessa gå ut framför hytten och sedan fortsätta en bit in i hytten. På mindre lok finns det bara två kolboxar inne i hytten och för att underlätta påfyllnaden av kol på dessa kan oftast en del av hyttens sidoväggar fällas ned.
På ett lok med kolboxar som går fram framför hyttgaveln slutar väggen i höjd med kolboxarnas översida. Det plattjärn som löper horisontellt över kolboxarna och gör en liten sväng över pannan på gaveln utgör en förstyvningen av hyttgavelns nederkant (På baksidan inne i hytten finns ett motsvarande L-järn). Kolboxarna fortsätter således under hyttgaveln och in i hytten och att främre hyttgaveln på modellen fortsätter ned till ”golvet” är en modellösning för att underlätta bygget.
Det borde gå att förlänga kolboxen någon eller ett par millimeter inne i hytten utan att någon upptäcker detta.
ÖSlJ:s lok Dylta är lite ”upphottat” med kolboxarna konverterade till vattentankar, ny kolbox monterad på bakre hyttgaveln, ramverket förlängts bak, löpaxel monterad, en bredare gångbord monterad, ångbroms monterad, två lyktor monterade på gångborden. Sammanfattningsvis är loket inte speciellt musealt men mer anpassat för den tjänstgöring som krävs av det på banan. De har ju två andra typiska O&K-lok, Lotta och Avesta som man inte förvanskat/förbättrat.
På lite större tanklokomotiv som t.ex. ÖSlJ:s Virå, KM Nelson, 9:an och Emsfors har loken kombinerade kolboxar och vattentankar längs med pannan. På nitade konstruktioner går det normalt bra att se vad som är vad. Tankarna är betydligt mer tätnitade jämfört med kolboxarna.
När det gäller resonanslådan har broder Mats tillverkat sådana av vanlig plastikard och det verkar att ha fungerat.
När det gäller kondensatorer finns det ju små keramiska som skulle vara lättare att fördela där de får plats (det krävs ganska många och ganska många pillriga lödningar). Tyska firman 1001-digital säljer små komponentsatser för detta.
http://shop.1001-digital.de/index.php?cPath=33
Med vänlig hälsning
Björn D