0 skala Decauville typ 8 ønskes kjøpt

Köpes-bytes-säljes är till för privatpersoner med enstaka MJ-produkter: Felköp, plåtar som man aldrig hinner bygga färdigt och så vidare, men som kanske någon annan medlem är intresserad av.

Skriv i ditt inlägg vad du har eller är intresserad av, om du vill köpa, sälja eller byta och hur man kommer i kontakt med dig. Forumet har funktioner för att skicka e-post och PM för inloggade användare.

Radera ditt inlägg efter avslutad affär. Om något inlägg blir kvar väldigt länge kommer webbmaster skicka en förfrågan om annonsen fortfarande är aktuell.
Jacob
Inlägg: 5
Blev medlem: sön 04 okt 2015, 10:42

0 skala Decauville typ 8 ønskes kjøpt

Inlägg av Jacob »

image.png
image.png (58.1 KiB) Visad 3660 gånger
0 skala Decauville typ 8 ønskes kjøpt. Allt av interesse, ferdig modell til etsplater.

Mvh Jacob
Jacob
Inlägg: 5
Blev medlem: sön 04 okt 2015, 10:42

Re: 0 skala Decauville typ 8 ønskes kjøpt

Inlägg av Jacob »

Ønsker fortsatt!

Mvh Jacob
Raymond Hedman
Inlägg: 17
Blev medlem: ons 30 maj 2007, 12:35

Re: 0 skala Decauville typ 8 ønskes kjøpt

Inlägg av Raymond Hedman »

Jag vet inte exakt vad du är ute efter, men jag har en extraplåt i 1:45 till den modell som Tobias Ljung gav ut för kanske 10 år sedan och kallade "Hamrås", dvs en en blandning av "Hamra" på Öslj och "Målerås" på KLJ. Till plåten hör en del gjutna mässingsdetaljer, exempelvis skorstenen. Hjul och drivning och en del andra detaljer skulle tas från den modell som Backwood Miniatures gav ut för en hel del år sedan av Orenstein & Koppel 0-4-4-0 Mallet (Amerikansk version).
Mvh
Raymond
Skriv svar